Har du gjort LunghÀlsan test och upplever symtom?
Diskutera med en lÀkare

Om du upplever symtom pÄ eventuell lungsjukdom eller kÀnner oro för din lunghÀlsa, Àr det alltid en bra idé att kontakta vÄrden. Boka en konsultation för att gÄ igenom dina svar tillsammans med en lÀkare eller gör om symtomtestet hÀr!

Har du gjort LunghÀlsan test och upplever symtom?
Diskutera med en lÀkare

Om du upplever symtom pÄ eventuell lungsjukdom eller kÀnner oro för din lunghÀlsa, Àr det alltid en bra idé att kontakta vÄrden. Boka en konsultation för att gÄ igenom dina svar tillsammans med en lÀkare eller gör om symtomtestet hÀr!MSD har utvecklat LunghÀlsan symtomtest i syfte att skapa medvetenhet kring tidiga symtom av lungcancer samt förenkla för anvÀndarna att komma i kontakt med vÄrden vid behov. Kry har engagerats som konsult för att utvÀrdera om detta initiativ kan bidra till att upptÀcka lungsjukdom inklusive lungcancer tidigare. AnvÀndarna Àr inte bundna att söka vÄrd via vÄrdgivaren Kry utan vÀljer sjÀlva sin föredragna vÄrdgivare. Patientavgift tillkommer för eventuella lÀkarbesök, frikort gÀller.

Boka ett videosamtal som ett första steg. Du fÄr berÀtta om dina besvÀr för en lÀkare som kommer att göra individuell bedömning och avgöra vilket typ av vÄrd du behöver.

Boka videosamtal

Du kan ocksÄ kontakta 1177 sjukvÄrden och boka tid pÄ din vÄrdcentral. Hitta din mottagning pÄ 1177 hemsida

Hitta din vÄrdcentral

VILL DU GÖRA OM SYMTOMTESTET?

LunghÀlsan symtomtest togs fram av MSD i syfte att skapa medvetenhetnom lungcancersymtom hos allmÀnheten. Testet kan vara ett stöd för att hjÀlpa dig att förstÄ symtom relaterat till lunghÀlsa.

För en grundligare undersökning eller för att ta reda pÄ mer kontakta Kry eller 1177. En lÀkare stÄr redo att svara pÄ frÄgor och ge dig stöd som du behöver.